A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'name'

Filename: admin/stat.class.php

Line Number: 75

Backtrace:

File: /home/xyvgki/e-cegek.hu/admin/stat.class.php
Line: 75
Function: _error_handler

File: /home/xyvgki/e-cegek.hu/application/core/core.php
Line: 12
Function: set_visit

File: /home/xyvgki/e-cegek.hu/application/controllers/Base.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/xyvgki/e-cegek.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once

e-Cégek - POPPE + POTTHOFF Hungária Kft.

POPPE + POTTHOFF Hungária Kft.

Veszprém Ajka


Bemutatkozás:

A Poppe + Potthoff nevét a precízió fémjelzi

A vállalatcsoport az ügyfelek igényei szerint fejleszt és gyárt acélcsöveket, common rail alrendszereket, magas nyomású vezetékeket, precíziós összetevőket, kardántengelyeket és kuplungokat, valamint egyedi gépeket és próbapadokat. A Poppe + Potthoff ezzel műszakilag igényes megoldásokat tesz lehetővé az autógyártásban, a haszongépjárművek szakterületein, a hajóiparban, a szerszám- és gépgyártásban, valamint további iparágakban.

Az 1928-ban alapított családi vállalkozás, melynek székhelye és technológiai központja Werther városában (Németország) található, több, mint 1500 munkavállalót foglalkoztat. A leány-vállalatokkal és hosszú távú partnerekkel együtt számítva a Poppe + Potthoff több, mint 50 országban aktív az ügyfelek közelében. A technológiai központ az ötletek gyára és a Poppe + Potthoff csoport kapcsolási központja is a wertheri székhelyen.

A Poppe + Potthoff családi vállalat 85 évvel ezelőtti, csőgyártóként alapításakor Hermann Potthoff az alábbi ötlettel állt elő: A minőség áll fáradozásaink központjában!

Ezen idézet különleges jelentősége az abban az időben egyedinek számító vállalati elképzelés hátterében válik érthetővé. A Poppe + Potthoff az akkoriban meglévő konkurencia által használt gyakorlattól eltérő módon kezdte meg működését

megbízott gyártóként, mely a csöveket akár kisebb mennyiségekben is elkészítette az ügyfelek speciális igényeinek megfelelően.

Az a gondolat, hogy a minőség nem más, mint az ügyfelek műszaki igényeinek precíz és megbízható teljesítése, már a Poppe + Potthoff működésének korai szakaszaiban megmutatkozott. Ezt az elvet ma termékek széles kínálatának esetében még mindig használjuk a common rail összetevőktől a rendkívül precíz forgóalkatrészeken át az eredeti precíziós acélcsövekig.

Ezen igény csak a legjobb és leglelkesebb munkatársak közreműködésével valósítható meg. A családi vállalat hagyománya modern értelmezésben ezért ma is fontos sikereink szempontjából. Ezen felfogás ugyanis hosszú távú orientációt jelent.

Bizalom megléte, örömmel hozott döntések, megbízhatóság és a patriarchális struktúrák hiánya.

Családi vállalat több, mint 85 éve.

 • Alapítva 1928-ban Wertherben,Vesztfália
 • Székhely: Poppe + Potthoff GmbH, Dammstraße 17,
  33824 Werther
   www: poppe –potthoff.com, E-mail: info@poppe-potthoff.com
 •  Telephely 17
 •  Elnök/CFO: Dr. Christian Potthoff-Sewing
 •  CEO: Rüdiger Faustmann

 Termékek 6 üzleti szakterület:

 • Varratmentes precíziós acélcsövek
 • Common rail alrendszerek és magas nyomású vezetékek
 • Precíziós összetevők
 • Speciális gépek
 • Kuplungok
 • Nemesacél korlátrendszerek
 • Országok: A Poppe + Potthoff cég leány-vállalataival és hosszú távú partnereivel immáron 50 országban van jelen ügyfeleinek közelében.  
 • Munkatársak száma: 1500


Szolgáltatások:

Számos iparágban képviselve
Gépészet, tengerészeti és pályatechnika,...

Termékskálánk a kábelmentes precíziós acélcsövektől, common rail alrendszerektől és magas nyomású vezetékektől a precíziós komponenseken és speciális gépeken át precíziós és nehéz terhelésű kuplungokig és kardántengelyekig, ill. korlátrendszerekig terjed. Ezzel cégünk számos iparágban aktív.

Fő vásárlóink:

Az autógyártás és haszongépjárművek iparágának OEM-ei és nagyvállalati beszállítói ugyanúgy ügyfeleink közé tartoznak, mint a hajóipar ás számos általános ipari terület. Ezen iparágak közül számos rendelkezik különleges követelményrendszerekkel a csövekkel vagy precíziós összetevőkkel szemben, magas nyomású vizsgálóberendezésekre van szükségük vagy kuplungokat használnak különleges forgatónyomatékokhoz.


Videó:
Térkép:
Elérhetőségek