A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'name'

Filename: admin/stat.class.php

Line Number: 75

Backtrace:

File: /home/xyvgki/e-cegek.hu/admin/stat.class.php
Line: 75
Function: _error_handler

File: /home/xyvgki/e-cegek.hu/application/core/core.php
Line: 12
Function: set_visit

File: /home/xyvgki/e-cegek.hu/application/controllers/Base.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/xyvgki/e-cegek.hu/index.php
Line: 315
Function: require_once

e-Cégek - Leviter Kft.

Leviter Kft.

Pest Pócsmegyer


Bemutatkozás:

A Levitert 2003-ban azért hoztuk létre, hogy a kiadó tulajdonosai által már (és a világ nagy részén évek óta) ismert gyógymódokat a magyar olvasók számára is elérhetővé tegye. Az első ilyen, általunk közvetített terápia az amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark nevéhez fűződik. Az ő kutatásainak eredményei immár Magyarországon is egyre ismertebbek, a magyar természetgyógyászok többsége kedveli és alkalmazza is praxisában a Clark-terápia elemeit.

A világon emberek százezrei köszönhetik Dr. Clarknak és módszereinek gyógyulásukat vagy betegségük tüneteinek enyhülését. Ezeknek az eljárásoknak a többsége otthon is kivitelezhető, hiszen Hulda R. Clark leglényegesebb üzenete az öngyógyításra való ösztönzés.

A Leviter megalapításának ötletéhez személyes tapasztalatok vezettek minket, hiszen Dr. Clark módszereit évek óta mi is eredményesen alkalmazzuk saját magunkon és családtagjainkon. A Meggyógyulhatsz és A rák megelőzése és gyógymódja című könyvek megjelentetésével, illetve a Clark-terápiához kapcsolódó készülékek, tisztítókúrák és táplálékkiegészítők forgalmazásával egy új lehetőséget szeretnénk adni gyógyítóknak és gyógyulni vágyóknak a különböző betegségek megelőzéséhez, felismeréséhez és gyógyításához.

Míg Hulda Clark gyógymódja a betegségek testi okaival foglalkozik, addig A Gyógyító Kód a lelki okok kezelésére és megszüntetésére fókuszál.

Tapasztalataink és az olvasóinktól származó visszajelzések alapján javasoljuk, hogy mind a Clark-terápiával, mind pedig A Gyógyító Kóddal ismerkedj meg, hogy az élet megszeretésén keresztül meggyógyulj, és egy minél boldogabb, teljesebb életet tudj élni.

Mi ehhez megadjuk a megfelelő információkat, de a döntés és a cselekvés a tied.
Ha megvan a szándékod a gyógyulásra és a változtatásra, olvasd el könyveinket, illetve keress bennünket – ha tudunk, segítünk. Az általunk kiadott könyvekben lévő információk tapasztalatokon alapulnak, többszörösen kipróbált és működő tudások – használd hát őket.

Szeretettel:

Cserkúthy Balázs
ügyvezető


Térkép:
Elérhetőségek